Plná a silně aromatická.
Horká čokoláda - nápoj Aztéků. Prémiová čokoláda s obsahem 38% výběrových kakaových bobů k přípravě horké mléčné lahodné čokolády. 200g
Návod na použití:
4 plné lžičky nasypeme do šálku, zalijeme horkým mlékem (ne vroucím) a promícháme, nejlépe, napěňovačem mléka. Poté ještě ohřejeme.
Výsledek mistrovského zpracování nejčistší čokolády Cru de Cao. Pro jejich výrobu používá Coppeneur pouze ručně sbírané kakaové boby z vybraných plantáží, které se stále pěstují přirozeným způsobem: Z Ekvádoru pocházejí kakaové boby s jedinečnou oříškovou chutí a z Madagaskaru si znalci pochvalují jejich výrazný ovocný charakter.
Výhradní použití čokolády CRU DE CAO zaručuje, že originální [tchocolatl] nápoje splňují nejvyšší nároky na kvalitu a autentičnost. Jedině to umožňuje jedinečné chuťové zážitky.